x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE. Incendiu puternic în nordul Capitalei. Nu mai există riscul ca flăcările să se extindă la alte clădiri

UPDATE. Incendiu puternic în nordul Capitalei. Nu mai există riscul ca flăcările să se extindă la alte clădiri

30 Aug 2019   •   13:26
UPDATE. Incendiu puternic în nordul Capitalei. Nu mai există riscul ca flăcările să se extindă la alte clădiri
Sursa foto: Victor Stroie

UPDATE Nu mai există riscul ca flăcările să se extindă la alte clădiri, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București-Ilfov, Bogdan Toma. Acesta a mai menționat că au fost luate măsuri pentru a se verifica dacă au fost depășite limitele de substanțe toxice în aer, dar până în acest moment nu există confirmare.

UPDATE La misiunea de stingere intervin 16 mașini de stingere, 4 descarcarcerari, 4 autoscari și 2 ambulante SMURD. În prezent, nu sunt înregistrate victime.

Hala este situată pe strada Biharia din sectorul 1. EVITAȚI zona de nord a Capitalei!

IGSU a emis un mesaj RO-ALERT: „Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1, cu degajări masive de fum. Ocoliţi zona, eliberaţi căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie”. 

UPDATE  La fața locului au fost trimise 12 autospeciale. În zonă sunt degajări mari de fum, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Un incendiu puternic a izbucnit vineri în Capitală, în zona Pipera, spre finalul bulevardului Dimitrie Pompeiu.

O hală aflată în nordul Capitalei a fost cuprinsă de flăcări, în zonă fiind degajări mari de fum, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov. 

Potrivit sursei citate, hala, care în prezent arde în întregime, este situată pe strada Biharia din sectorul 1. Pompierii au ajuns la fața locului, iar sute de oameni sunt evacuați din clădirile din zonă.

În curs de actualizare...

×
Subiecte în articol: incendiu capitala Pipera