x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu puternic la o hală de la marginea Craiovei

Incendiu puternic la o hală de la marginea Craiovei

01 Sep 2019   •   11:29
Incendiu puternic la o hală de la marginea Craiovei

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică dimineaţa, la o hală de la marginea Craiovei, în apropiere de Işalniţa, în care erau depozitate aparatură electrocasnică, scaune, diverse piese de mobilier, la faţa locului intervenind 21 de angajaţi ISU Dolj cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

Incendiul a fost anunţat prin 112 de către o persoană care a sesizat fumul negru şi dens şi, potrivit ISU Dolj, la sosirea echipajelor de pompieri la locul indicat s-a constatat că focul ardea generalizat în interiorul unei hale pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi.

"Hala este P +1, parterul este construit din materiale incombustibile, etajul construit din panouri sandwich şi acoperit cu tablă ondulată. Imediat s-a trecut la realizarea dispozitivului de localizare a incendiului concomitent cu cel de lichidare a incendiului. După verificările la faţa locului s-a constatat că în interiorul halei sunt depozitate diferite materiale, în special electrocasnice", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Pentru stingerea focului, la faţa locului s-au deplasat 21 de angajaţi ISU Dolj cu trei autospeciale cu apă şi spumă, precum şi o ambulanţă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu craiova