x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu URIAȘ în Capitală: Pompierii intervin cu 24 autospeciale. Mesaj Ro-Alert pentru populație

Incendiu URIAȘ în Capitală: Pompierii intervin cu 24 autospeciale. Mesaj Ro-Alert pentru populație

31 Mai 2020   •   18:43
Incendiu URIAȘ în Capitală: Pompierii intervin cu 24 autospeciale. Mesaj Ro-Alert pentru populație
Sursa foto: Captura Antena 3

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la două hale de pe pe bd Metalurgiei din București, anunță ISU. Pompierii spun că sunt degajări mari de fum și flacără violentă, pe o suprafață de aproximativ 1000 mp. La fața locului au fost mobilitate 24 de autospeciale, trei autoscări, echipaje de descarcerare și trei ambulante SMURD, au mai anunțat reprezentanții ISU București.

Autoritățile au emis duminică după-amiaza un mesaj Ro-Alert pentru populație cu privire la incendiul violent cu mari degajări de fum care a izbucnit la două hale de pe Bulevardul Metalurgiei.

Potrivit ISU București, mesajul Ro-Alert îi anunță pe locuitorii Capitalei că pe Bulevardul Metalurgiei a izbucnit un incendiu major, cu degajări mari de fum, iar cetățenii sunt sfătuiți să evite zona și să elibereze căile de acces pentru a facilita trecerea echipajelor de intervenție.

 

Potrivit acestora, în interiorul celor două hale sunt depozitate, paletizat, alimente în ambalaje de plastic.

Conform ISU, incendiul se manifestă cu degajări mari de fum și cu flacără violentă, pe o suprafață de peste 1000 de metri pătrați.

 

×
Subiecte în articol: incendiu capitala