x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

19 Mai 2008   •   00:00
Info

19 mai 2008:Comedia romantică “Lalola”, serial ce a avut succes în 40 de ţări din lumea întreagă, va rula din 26 mai, de luni pînă vineri, ora 19:00, la Euforia TV

SERIAL. Comedia romantică “Lalola”, serial ce a avut succes în 40 de ţări din lumea întreagă, va rula din 26 mai, de luni pînă vineri, ora 19:00, la Euforia TV. Considerat cel mai bun serial de ficţiune în America şi Argentina, “Lalola” (foto) prezintă povestea unui redactor- şef misogin prins în trup de femeie. Pentru o porţie de bună dispoziţie luaţi parte la războiul sexelor într-o redacţie de revistă pentru bărbaţi. (C.S.)

 
NU RATAŢI! “Codul bunelor maniere astăzi”, bestseller-ul naţional al Aureliei Marinescu, s-a vîndut pînă în prezent în peste 200.000 de exemplare. Succesul înregistrat în rîndul românilor i-a determinat pe editori să editeze cartea şi pe format audio. Vineri, 23 mai, o dată cu lansarea pe piaţă a Jurnalului tv în noul format, audiobook-ul scos de Humanitas Multimedia va putea fi cumpărat împreună cu ghidul tv al Jurnalului Naţional. (R.I.A)

×
Subiecte în articol: mass-media