x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

21 Mai 2008   •   00:00

21 mai 2008:Răzvan Ionescu a fost numit în funcţia de redactor-şef al ziarului Cotidianul, în cadrul grupului de presă Realitatea-Caţavenc

NUMIRE. Răzvan Ionescu a fost numit în funcţia de redactor-şef al ziarului Cotidianul, în cadrul grupului de presă Realitatea-Caţavencu. Răzvan Ionescu are o experienţă de peste 15 ani în presa scrisă din România, din care aproape 10 ani la conducerea editorială a unor publicaţii precum Evenimentul Zilei, Jurnalul Naţional şi TV Mania. (C.S.)

 
ANIVERSARE. Teatrul Masca vă invită sîmbătă, 24 mai, ora 18:00, în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle) la aniversarea a 18 ani de existenţă. Înfiinţat la 24 mai 1990 de actorul Mihai Mălaimare, Teatrul Masca vă aşteaptă să vedeţi sîmbătă trei spectacole: premiera “Actorii”, un spectacol despre condiţia actorului în teatrul de stradă, “Gardienii veseli”, o călătorie în timp şi spaţiu prin intermediul unui cor inedit, fascinat de cîntecele tradiţionale. şi “Fior D’Ámor în Bucuresci”, o poveste interbelică. (O.M.B.)

 
DEŞTEPTAREA. Deş­tep­tarea de la Europa FM l-a avut astăzi invitat în studio pe David Neacşu, alpinistul care a oferit ieri în Licitaţia, pioletul cu care a ajuns în 2003 pe Everest. Gestul lui David de a dărui unul dintre cele mai dragi şi mai valoroase obiecte ale sale l-a inspirat pe Bogdan Tudor din Bucureşti. El a decis, împreună cu un grup de amici pasionaţi de munte, să liciteze, în semn de respect şi de apreciere pentru David şi pioletul oferit, un laptop nou-nouţ de ultimă gene­ra­ţie. Ce vor da ascultătorii Europa FM la schimb pentru laptop? Aflăm în Deşteptarea şi pe www.europafm.ro.

×
Subiecte în articol: mass-media