x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

20 Iun 2008   •   00:00

20 iunie 2008:În week-end-ul special MTV, Andreea Esca va intra în rolul de VJ şi va prezenta un top realizat chiar de ea.

VJ ESCA. În week-end-ul special MTV, Andreea Esca va intra în rolul de VJ şi va prezenta un top realizat chiar de ea. “Nu vreau să vă dezvălui de pe acum cine va fi în Top 10 al meu, dar cu siguranţă vom avea ceva Amy Winehouse, Madonna si Robie Williams‘‘, a declarat Andreea. Pe parcursul week-end-ului, telespectatorii vor afla ce artişti şi ce piese preferă Andreea Esca să asculte acasă sau în maşină.Veţi afla, totodată, şi cine ocupă locurile fruntaşe în clasamentele Top 10 Latino, Top 10 R&B sau Top 10 so 90’s. (A.V.P.)

 

RESPINSĂ. Carla Bruni-Sar­kozy şi-a pierdut postul de “redactor-şef special‘‘ al coti­dianului Li­bération la doar cîteva ore după ce fusese propusă, pentru o zi, în această funcţie, de preşedintele-di­rector general al publicaţiei, Laurent Joffrin, potrivit site-ului marianne2.fr., citat de Mediafax. Se pa­re că iniţiativa lui Joffrin nu a trezit entuziasmul jurnaliştilor de la Libération, care s-au arătat iri­ta­ţi de ideea promovării soţiei preşedintelui în paginile ziarului, recunoscut ca avînd vederi de stînga şi, în principal, opuse regi­mu­lui Sarkozy. (R. D.)

×
Subiecte în articol: mass-media