x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

09 Iul 2008   •   00:00

9 iulie 2008:Peste 90% dintre români se uită la tv cel puţin o oră pe zi, televiziunea fiind cel mai mai accesat canal media, potrivit unui studiu realizat de Agenţia de Monitorizare a Presei

CNA. Consiliul Naţional al Audiovizualului  a aprobat ieri solicitarea SC Camina Trust SRL Bucureşti pentru difuzarea, pe licenţa GSP TV, a programelor GSP TV 2, 3 şi 4, în perioada desfăşurării meciurilor din Liga I. Totodată, Consiliul a acordat licenţă audiovizuală prin satelit pentru televiziunea generalistă Ring TV, deţinută de societatea Confort Media SRL Bucureşti, ai cărei acţionari sînt Ionuţ Negoiţă şi Albert Manolache. (A.V.)

 
STUDIU/AMP. Peste 90% dintre români se uită la tv cel puţin o oră pe zi, televiziunea fiind cel mai mai accesat canal media, potrivit unui studiu realizat de Agenţia de Monitorizare a Presei (AMP), în colaborare cu institutul de cercetare IMAS, informează Rompres. În schimb, doar 24,3% dintre respondenţi au spus că ascultă radioul, iar 25,8% dintre subiecţi au răspuns că citesc ziare sau reviste aproape în fiecare zi. (R.D.)

×
Subiecte în articol: mass-media