x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

de Adriana V. Paduraru    |    21 Iul 2008   •   00:00

21 iulie 2008:Smallville.Superman se întoarce din acestă seară, la Procinema, în cel de-al cincilea sezon, în premieră în România

SMALLVILLE. Superman se întoarce din acestă seară, la Procinema, în cel de-al cincilea sezon, în premieră în România. Noul sezon, pe care telespectatorii îl pot urmări de luni pînă miercuri de la ora 18:00, schimbă toate regulile din Smallville. Clark Kent se hotărăşte să-şi îmbrăţişeze destinul, chiar dacă alegerea lui va destrăma prieteniile din trecut. În misiunea sa, Clark are un nou aliat, pe Chloe, care îi cunoaşte secretul şi este dispusă să îl ajute în lupta împotriva nedreptăţii.

 
REGULILE MARTHEI. Săptămîna financiară de azi, 21 iulie, vă propune un nou succes editorial: "Regulile Marthei".  Este drumul parcurs de Martha Stewart de la o mică firmă de catering la un imperiu media, care a transformat-o în unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din SUA. Pornind de la experienţa proprie, Martha propune zece reguli esenţiale pentru succes. "Regulile Marthei" este o carte despre perseverenţă, despre urmarea idealurilor, despre munca din pasiune şi pasiunea de a munci.

×
Subiecte în articol: mass-media