x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Interviu emoţionant cu sora Aureliei Ion: “A fost minunat să văd atâţia oameni, deşi durerea era maximă”

Interviu emoţionant cu sora Aureliei Ion: “A fost minunat să văd atâţia oameni, deşi durerea era maximă”

27 Ian 2014   •   13:12
Interviu emoţionant cu sora Aureliei Ion: “A fost minunat să văd atâţia oameni, deşi durerea era maximă”

Familia Aureliei Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, trece prin momente cumplite. În camera în care a locuit studenta de 23 de ani au rămas acum doar fotografiile tinerei, lumânări aprinse şi multe amintiri. Sora Aureliei Ion a oferit un interviu în exclusivitate pentru România TV, chiar în camera în care locuiau împreună.

CITEŞTE ŞI: Familia Aureliei Ion este distrusă: "Soţia mea se tot uită pe geam după Aura..."

"Ziua respectică a fost foarte grea pentru mine. Mă uitam la ceas la fiecare 10 minute. Eram traumatizată. Voiam să îngheţ timpul. Îi spuneam mereu, "Aura ia uite ce e în jurul nostru, ia uite câţi oameni sunt în jurul nostru". A fost minunat să văd atâţia oameni, deşi durerea era maximă.

VEZI ŞI Cine trebuia să fie în locul studentei Aura Ion, în avionul care s-a prăbuşit în Apuseni

Visam la momentul în care să o văd faţă în faţă, să o văd în fiecare zi. Niciodată nu voiam să îmi iau la revedere de la ea. Nici nu conştientizez acum că nu mai este, ea nu are cum să nu mai fie. Mă uit la poze şi o văd atât de plină de viaţă. E greu, e foarte greu", a declarat Mariana Ciucă, sora mai mare a Aurei Ion.

Urmăreşte VIDEO cu interviul emoţionant cu sora Aureliei Ion pe RomâniaTV.net.

×
Subiecte în articol: aura ion accident aviatic apuseni