x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ion Manole, în stare gravă la spital. Tatăl Mădălinei Manole a suferit un accident vascular şi nu se mai poate mişca

Ion Manole, în stare gravă la spital. Tatăl Mădălinei Manole a suferit un accident vascular şi nu se mai poate mişca

06 Aug 2014   •   08:48
Ion Manole, în stare gravă la spital. Tatăl Mădălinei Manole a suferit un accident vascular şi nu se mai poate mişca

Ion Manole, tatăl regretatei Mădălina Manole, a suferit un accident vascular ischemic. Ion Manole, în vârstă de 71 de ani, are paralizie pe partea dreaptă a corpului.

"Domnul Manole a fost internat in Spitalul de Urgenţă Ploieşti pe secţia neurologie în data de 26 iulie. A fost diagnosticat cu un accident vascular ischemic tranzitor cu consecinţă hemipareză pe partea dreaptă. E o afecţiune serioasă.. Gradul de recuperare depinde de la pacient la pacient. Se poate spera la o recuperare chiar totală într-o anumită perioadă de timp. Cauzele pot fi multiple: formarea unui tromb cu diverse puncte de plecare, un puseu de hipertensiune sau un spasm vascular la nivelul arterelor care irigă encefalul", a declarat la RTV Alexandru Baloi, manager Spitalul de Urgenţă Ploieşti.

În ultimii 4 ani, tatăl Mădălinei Manole nu a mai avut linişte din cauza proceselor pe care le are cu ginerele său, Petru Mircea.

"În ultimii patru ani, s-au acumulat multe boli, care s-au agravat. Tata a îmbătrânit cât alţii în 30 de ani. Nu mai este omul care era cândva. Vorbeşte şoptit şi abia se mişcă, trebuie să îl scoatem noi afară, pentru că nu mai poate să meargă singur pe picioarele lui. În starea în care se află, orice supărare îi poate fi fatală", a declarat pentru Click Marian, fratele Mădălinei Manole, care este convins că Petru Mircea savurează necazurile pe care le are socrul său.

"După ce mi-a omorât sora, s-ar bucura să se mai stingă cineva din familia Manole", a mai spus fiul lui Ion Manole.


×