x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ISU şi Primăria Sectorului 4 sunt cercetate pentru abuz in serviciu în dosarul incendiului din clubul Colectiv

ISU şi Primăria Sectorului 4 sunt cercetate pentru abuz in serviciu în dosarul incendiului din clubul Colectiv

06 Noi 2015   •   12:56
ISU şi Primăria Sectorului 4 sunt cercetate pentru abuz in serviciu în dosarul incendiului din clubul Colectiv

ISU Bucureşti-Ilfov şi Primăria Sectorului 4 sunt cercetate, de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu în dosarul incendiului din clubul Colectiv.

Serviciul militar al DNA s-a constituit un al treilea dosar după ce unul dintre patroni a declarat că la clubul Colectiv au fost în inspecţie doi angajaţi ai ISU.

Serviciul pentru infracţiunile de corupţie săvârşite de militari din DNA s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu de către cadre militare ale ISU Bucureşti-Ilfov.

"Sunt indicii şi date potrivit cărora s-a vătămat dreptul la viaţă şi integritatea corporală a peste 180 persoane şi s-a realizat un folos necuvenit administratorilor clubului Colectiv, constând în permiterea funcţionării acestuia în afara cadrului legal şi obţinerea de venituri patrimoniale din activităţile desfăşurate în aceste condiţii", se precizează într-un comunicat al DNA.

Procurorii DNA anunţă că au început în dosarul "Colectiv" urmărirea penală in rem, pentru fapte, pe care le-ar fi săvârşit persoane cu atribuţii de decizie şi avizare din Primăria Sectorului 4, acuzaţiile fiind de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Ştire în curs de actualizare.


×