x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Îţi arăt că pot, îţi arăt că pot, îţi arăt că pot!

Îţi arăt că pot, îţi arăt că pot, îţi arăt că pot!

de Luiza Moldovan    |    23 Mar 2014   •   15:51

Ne place, ne place cum se ceartă EBA cu Macovei! Una e entuziastă c-a iertat-o Blaga după ce a vituperat împotriva lui la alegerile pentru şefia PDL şi c-a şi pus-o pe listele pentru europarlamentare, cealaltă e ofticoasă c-aşa i-a spus tac-su, că cică Macovei s-a făcut deviantă, că e trădătoare. Una (Macovei) era cu moralitatea-n gură ceva de nu-i adevărat, ailaltă mai mică, le serveşte ca la tenis: dacă adversarul e-n stânga terenului, ea le dă în dreapta, să n-aibă timp să alerge.

P-a’ bătrână a lăsat-o mijlocul şi s-a-ndoit cât au lăsat-o şi pe ea încheieturile, ailaltă haţ, le dă la gioale prin bloguri de să nu mai ai aer, auzi! Nu ştii care-i mai virtuoasă dintre ele. Numai ce-o auzisem pe EBA, recent, că s-a făcut mai înţeleaptă, că parcă nu se mai supără din orice, c-a învăţat să mai şi tacă.

De Macovei nu mai zic nimic, că de când s-a dat cu Blaga merge pe burtă de nu-i mai auzi ciocu’, nici de moralitate, nici de nemoralitate, nici de nimic. Da’ ce e cu adevărat de râsul curcilor e s-o auzi pe EBA cum măcăne despre cele 200 000 de voturi pe care le-a primit ea de la oameni la singura ei candidatură! Cică la ea: “Singura mea candidatureă electorală a fost un succes”.
Fatăăă, îţi spun un secret! Nu te-a susţinut, fată, nimeni, ţi le-a făcut taică-tu cadou, că d-aia e preşedinte! Aşa, un X7 sau Q10 sau Q10 Plus sau cum se cheamă maşinoiul ăla al tău, poate oricine, da’ nu oricine poate 200 000 de voturi la europarlamentare! Tu aşa credeai, fată, că te place oamenii? Ţţţţ, uite, d-aia e bine să te mai controlezi din când în când la un spital numit Obregia, că ajungi ca-n bancul ăla cu trei nebuni pe o bancă la spital: Primul: “Eu sunt trimisul lui Dumnezeu pe Pământ!”, al doilea: “Ba eu sunt trimisul lui Dumnezeu pe pământ!”, al treilea: “Sunteţi complet nebuni! N-am trimis pe nimeni pe Pământ!”.

Deci, fată, să-ţi zic! Tatăl tău se numeşte Traian Băsescu şi el e preşedintele României. Tu eşti fata lui cea mică şi tatăl tău te-a aruncat în politică, să-ţi facă un viitor, că şi acuma tot la Luxten o ardeai, pe 6 000 de euro pe lună, de ajungeai ca mine, restantă la întreţinere! Şi el, tatăl tău, a făcut aşa din deget şI ai obţinut 200 000 de voturi, pentru c-aşa merge treaba-n ţara asta. Înţeegi? ŞI deci succesul tău nu e practice al tău. E al tatălui tău care are puteri supranaturale, că ele tot ce zice aia se face. Deci ai înţeles sau trebuie să-ţi mai spun o dată? Eşti şocată? Te-nţeleg. Până le mai pritoceşti, te las şi, prin mâinile mele de pe tastatură, îţi transmit dorinţele mai multor alegători de sex masculine, că doresc să vadă o cat-fight adevărată, cu nămol şi sutiene mici, să aibă şi ei senzaţia că nu plătesc cablul degeaba! Te pup, fată! Pup-o şi p-aia mică! Muah!

×