x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jandarm "uns” cu mită de o prostituată

Jandarm "uns” cu mită de o prostituată

de Violeta Fotache    |    20 Ian 2011   •   18:44

Un jandarm, plutonier în Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Românie, a fost prins în flagrant delict în timp ce primea 200 de lei de la o prostituată. În schimbul banilor ar fi urmat să nu ia măsurile legale faţă de ea pentru practicarea prostituţiei, ne-a informat Direcţia Generală Anticorupţie. Flagrantul a avut loc miercuri seara la orele 19,00, la prinderea în flagrant participând ofiţeri din cadrul poliţiei judiciare a Direcţiei Generale Anticorupţie, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi oameni din Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Române.

Prostituata a formulat un denunţat la DGA,  în luna decembrie 2010, împotriva lui G.L., plutonier în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – Brigada Specială de Intervenţie. "În urma activităţilor specifice desfăşurate de ofiţerii D.G.A. – Bucureşti s-a stabilit că subofiţerul a solicitat şi primit de la denunţătoare 350 lei în schimbul nesancţionării acesteia pentru practicarea prostituţiei. Bărbatul a convins-o pe tânără că este agent de poliţie şi i-a promis că o va avertiza cu privire la orice eventual control al poliţiei”, ne-a precizat DGA.

Jandarmul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune şi în cursul acestei zile, 20 ianuarie 2011, urmează să fie dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, conform sursei citate.

×