x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jean Pădureanu rămâne în detenţie. Curtea de Apel Bucureşti i-a respins cererea de eliberare

Jean Pădureanu rămâne în detenţie. Curtea de Apel Bucureşti i-a respins cererea de eliberare

de Agerpres    |    01 Oct 2014   •   16:42
Jean Pădureanu rămâne în detenţie. Curtea de Apel Bucureşti i-a respins cererea de eliberare

Fostul preşedinte al clubului de fotbal Gloria Bistriţa Jean Pădureanu rămâne în închisoare după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins miercuri ca nefondată cererea prin care solicita întreruperea executării pedepsei pe motive medicale.

Decizia CAB este definitivă.

În 12 iunie, magistraţii Tribunalului Ilfov au respins cererea de întrerupere a executării pedepsei pe motive medicale depusă de Jean Pădureanu, condamnat la trei ani şi patru luni închisoare în dosarul transferurilor din fotbal.

Pădureanu se află închis la Spitalul Penitenciarului Jilava iar avocaţii acestuia au solicitat instanţei internarea fostului preşedinte al clubului Gloria Bistriţa într-un spital de stat sub pază, motivând că este foarte bolnav şi are nevoie de un însoţitor permanent.

Avocatul Ion Cazacu a depus în instanţă documente medicale din care ar rezulta că Jean Pădureanu a fost diagnosticat cu boala Alzheimer în formă avansată şi demenţă mixtă.

×
Subiecte în articol: jean pădureanu