x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jean Pădureanu se află internat la Spitalul Elias

Jean Pădureanu se află internat la Spitalul Elias

04 Mar 2014   •   16:03
Jean Pădureanu se află internat la Spitalul Elias
Sursa foto: Jean Pădureanu se află internat la Spitalul Elias

Fostul preşedinte al Clubului de Fotbal Gloria Bistriţa Jean Pădureanu se află internat la Spitalul Elias, a declarat directorul medical al instituţiei, Daniela Safta.

Jean Pădureanu suferă de un diabet sever. El are şi o boală vasculară, având ca antecedente două accidente vasculare cerebrale. Fostul conducător al Clubului Gloria Bistriţa a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în dosarul transferurilor din fotbal.

În acelaşi dosar, George Copos a primit o pedeapsă de trei ani şi opt luni cu executare, iar Mihai Stoica, trei ani şi jumătate cu executare. Cristi Borcea a primit o condamnare de şase ani şi patru luni cu executare. O pedeapsă similară a primit şi Ioan Becali, în timp ce fratele acestuia, Victor Becali, va sta după gratii patru ani şi opt luni. Gică Popescu a primit şi el o pedeapsă de trei ani şi o lună cu executare, sentinţa venind cu 24 de ore înainte de alegerile pentru preşedinţia FRF, unde fostul internaţional era creditat cu cele mai mari şanse. În fine, Gigi Neţoiu a fost condamnat la trei ani şi patru luni cu executare.

×