x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Judecătoarea Camelia Bogdan a PICAT de câteva ori examenul de promovare la Curtea de Apel înainte de Dosarul "Telepatia"

Judecătoarea Camelia Bogdan a PICAT de câteva ori examenul de promovare la Curtea de Apel înainte de Dosarul "Telepatia"

25 Aug 2014   •   14:23
Judecătoarea Camelia Bogdan a PICAT de câteva ori examenul de promovare la Curtea de Apel înainte de Dosarul "Telepatia"

Camelia Bogdan, judecătoarea care a pronunţat sentinţa în Dosarul "Telepatia", a picat de cel puţin două ori examenul de promovare la Curtea de Apel Bucureşti, reuşind abia pe 1 iunie să acceadă la funcţia care i-a permis să dea decizia în dosarul privatizării ICA.

Conform sursazilei.ro, care publică informaţia, judecătoarea Camelia Bogdan figurează în tabelul celor care îndeplineau condiţiile de înscriere la examen, ocupând locul 24 în sesiunea din noiembrie 2012 şi locul 37 la cea din martie 2013.

Sursazilei.ro  a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii să comunice notele obţinute de judecătoarea Camelia Bogdan la cele două concursuri de promovare, primind confirmarea din partea acestui organism că magistratul nu figurează în clasamentele finale care cuprind numele candidaţilor declaraţi promovaţi.

Informaţiile neoficiale obţinute de sursazilei.ro indică faptul că judecătorul Camelia Bogdan nici măcar nu a picat la limită sub linia admişilor la concursurile de promovare din 2012 şi 2013, ci cu medii în jurul notei 7, un calificativ caracterizat de specialiştii din mediul juridic ca fiind extrem de slab.

După cele două încercări nereuşite Camelia Bogdan a trecut, pe 1 iunie 2014, examenul de promovarea ca judecător de execuţie la Curtea de Apel Bucureşti. Dar, pentru ca aceasta să poată face parte din completul desemnat să judece dosarul ICA a fost nevoie de pensionarea judecătorului Florică Duţă (fostul partener de complet al lui Stan Mustaţă).

×