x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La conducerea ASF să fie o persoană care să aibă pregătire profesională şi statură morală, spune Ponta

La conducerea ASF să fie o persoană care să aibă pregătire profesională şi statură morală, spune Ponta

10 Mar 2014   •   18:58
La conducerea ASF să fie o persoană care să aibă pregătire profesională şi statură morală, spune Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat luni că la conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) trebuie să fie o persoană care să aibă pregătire profesională şi statură morală.

"Nu ştiu să vă răspund în acest moment. Cred însă că trebuie o persoană care să aibă şi pregătirea profesională şi statura morală, pentru că situaţia de la ASF acum este extrem de dificilă şi sigur va fi o poziţie foarte grea", a afirmat Ponta la Palatul Parlamentului întrebat dacă PSD va veni cu o propunere, având în vedere că până pe 3 aprilie trebuie să se aleagă un nou şef al ASF.

Dan Radu Ruşanu, în prezent arestat pentru 30 de zile în dosarul Carpatica - ASF, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al ASF.

Preşedintele interimar al Senatului, Cristian Dumitrescu, a declarat luni că Birourile Permanente au luat act de demisia preşedintelui ASF, Dan Radu Ruşanu, iar până pe 24 martie comisiile de specialitate trebuie să audieze candidaţii pentru această funcţie şi pentru una de membru neexecutiv.

×