x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La Craiova, 11 din cele 42 de utilaje de deszăpezire s-au defectat

La Craiova, 11 din cele 42 de utilaje de deszăpezire s-au defectat

de Mediafax    |    03 Feb 2012   •   13:02
La Craiova, 11 din cele 42 de utilaje de deszăpezire s-au defectat

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat, azi, ca 11 din cele 42 de utilaje de deszapezire s-au defectat si s-a aratat nemultumit de modul in care arata orasul, spunand insa ca nu poate reprosa nimanui nimic pentru ca "se munceste", iar mai mult de atat nu se poate face la minus 24 de grade

"In momentul de fata sunt 42 de utilaje care actioneaza in Craiova, dar 11 sunt cazute. Sa zicem merci ca nu a nins mai mult. Fereasca sfantul sa fi avut iarna asta acum opt ani, cand aveam 20 de utilaje. Nu se poate curata prin cartiere, pentru ca obligatia noastra este sa curatam cu prioritate arterele principale. La minus 24 de grade nu se poate mai mult. Eu nu pot reprosa nimanui nimic. Daca maine incepe sa ploua va invit pe voi, presa, si dam un tur sa vedeti cat se munceste pe strazi", a declarat Antonie Solomon.

Primarul Craiovei a mai spus ca, din cauza zapezii, nu a putut vira la stanga intr-o intersectie.

"Am mers azi pe bulevardul Dacia si nu am putut sa fac la stanga sub nicio forma din cauza zapezii cand am ajuns in sensul giratoriu din intersectia cu strada Amaradia. Se circula prost in Craiova, nu imi place, dar astea sunt conditiile. Eu nu am ce sa reprosez nimanui, pentru ca oamenii muncesc. Ii rog pe cei care au mai putina experienta sa isi stapaneasca bolizii, sa ii joace doar in garaj. Deci ii rog sa nu mai plece de acasa", a adaugat Solomon.

×