x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liderul trupei Antract crede că 70% din cluburi se vor închide

Liderul trupei Antract crede că 70% din cluburi se vor închide

02 Noi 2015   •   19:53
Liderul trupei Antract crede că 70% din cluburi se vor închide

Bobiţă Cătuşanu, liderul trupei rock Antract, a declarat luni, pentru AGERPRES, că el crede că în perioada următoare aproximativ 70% din cluburile underground din România se vor închide.

"Sunt după două zile în care parcă trăiesc în alt film. Am patru prieteni care au murit şi alţii care se luptă să supravieţuiască. Am patru prieteni pe care ştiu că am să-i văd doar în poze de acum înainte. Nu credeam să pot trăi vreodată aşa ceva. Plâng şi am o senzaţie de vomă, e pe fond psihic. Vorbesc la telefon cu alţi prieteni şi suntem în stare de şoc. Mă doare sufletul să-mi văd prieteni în coşciuge, să văd colegi în suferinţă, mame care sunt efectiv şocate. Când mă uit la clădirea fabricii Pionierul şi se vede bannerul cu Antract acolo, e parcă ceva ireal. Acolo au murit tineri frumoşi care au deschis o carte, care au venit să guste un fenomen artistic, oameni care iubeau metafora", a spus Cătuşanu.

Chitaristul Antract crede că în viitorul apropiat mai multe cluburi underground se vor închide.

"Mă gândesc că peste 70% dintre cluburile underground se vor închide, iar pentru trupele de rock va fi din ce în ce mai greu să aibă unde concerta. Pe de altă parte, nu vorbesc doar în numele Antract, vorbesc şi ca tată, e clar că fiul meu atunci când merge la un concert într-un pub, vreau să fie în securitate şi în siguranţă", a mai adăugat Cătuşanu.

×