x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Locotenentul care a protestat în Piaţa Universităţii, propus pentru trecerea în rezervă

Locotenentul care a protestat în Piaţa Universităţii, propus pentru trecerea în rezervă

de Mediafax    |    06 Feb 2012   •   18:06
Locotenentul care a protestat în Piaţa Universităţii, propus pentru trecerea în rezervă

Consiliul de judecata al ofiterilor din Flotila 71 Aeriana din Campia Turzii a a propus, cu unanimitate, trecerea in rezerva a locotenentului Gheorghe Alexandru, care a protestat la Piata Universitatii, dupa ce a cosntatat ca acesta a incalcat Legea 80/1995.

Consiliul de judecata al ofiterilor din Flotila 71 Aeriana din Campia Turzii, intrunit in sedinta, luni, pentru a analiza abaterile de la ordinea si disciplina militara comise de locotenentul Gheorghe Alexandru, a constatat ca ofiterul este vinovat de incalcarea prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare si a altor prevederi ale regulamentelor militare si a propus trecerea in rezerva a acestuia, se arata intr-un comunicat MApN.

Masura a fost adoptata in conformitate cu dispozitiile articolului 85 din Legea nr. 80/1995.

Consiliul de judecata, format din cinci ofiteri, cu grade de la locotenent la comandor, colegi de unitate ai locotenentului Gheorghe Alexandru, a propus trecerea in rezerva a acestuia, hotararea fiind luata in unanimitate.

Procedural, aceasta decizie se inainteaza spre aprobare comandantului unitatii militare careia ii apartine locotenentul si apoi, pe cale ierarhica, la conducerea Statului Major al Fortelor Aeriene.

×