x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cântăreaţa Lorde va alege coloana sonoră pentru următorul film din seria „Hunger Games”

Cântăreaţa Lorde va alege coloana sonoră pentru următorul film din seria „Hunger Games”

de Alina-Elena Vasiliu    |    01 Aug 2014   •   16:52
Cântăreaţa Lorde va alege coloana sonoră pentru următorul film din seria „Hunger Games”
Sursa foto: Cântăreaţa Lorde va alege coloana sonoră pentru următorul film din seria „Hunger Games”

Cântăreaţa Lorde va alege muzica pentru coloana sonoră a următorului film din seria „Hunger Games”, care va fi lansat în noiembrie, scrie AFP. Anunţul a fost făcut de compania producătoare a filmului – Lionsgate.

Artista, în vârstă de 17 ani şi originară din Noua Zeelandă, urmează, astfel, să selecteze artiştii care iau parte la alcătuirea coloanei sonore. Lorde s-a declarat fericită şi mândră, pentru că are onoarea de a coordona muzica ce va însoţi filmul.

Noul film din seria „Hunger Games” - „Jocurile Foamei” va apărea în luna noiembrie a acestui an. În această serie, oamenii sunt obligaţi să ia parte la un joc televizat, în care, pentru a supravieţui, trebuie să ucizi. Primele două filme au avut-o, ca protagonistă, pe Jennifer Lawrence şi au înregistrat încasări de peste un miliard şi jumătate de dolari, la nivel mondial.

Lorde a devenit cunoscută mai ales după hitul „Royals”, lansat în 2013, când şi-a făcut şi debutul. A fost nominalizată de patru ori la premiile Gramy, de Academia Naţională a Artelor şi Ştiinţelor de Înregistrări din SUA.

×