x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ludovic Orban, despre ATI Neamț: Avem informații că s-au efectuat lucrări de construcție fără aviz

Ludovic Orban, despre ATI Neamț: Avem informații că s-au efectuat lucrări de construcție fără aviz

15 Noi 2020   •   17:24
Ludovic Orban, despre ATI Neamț: Avem informații că s-au efectuat lucrări de construcție fără aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat că există informații conform cărora în interiorul secția ATI a Spitalului Județean din Neamț s-au efectuat lucrări de construcție. Orban a mai spus că managerii spitalului nu aveau cum să nu știe despre aceste lucrări și că operațiunile nu erau avizate de DSP.

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la Piatra Neamț, că are informații conform cărora în interiorul spitalului au fost făcute lucrări de construcție. El a precizat că nu există nici o solicitare pentru executarea unor lucrări

„Au fost lucrări de construcție, acolo au fost mutați pacienii de la Secția ATI la etajul trei, la etajul doi. Este clar că nu au avut niciun fel de aviz din partea DSP. Dar, repet, este o anchetă în curs, care este preluată de Parchetul General”, a declarat Orban.

Premierul a mai spus că ancheta va stabili cine este vinovat pentru producerea tragediei de la spitalul din Piatra Neamț.

„Ancheta va stabili cine este vinovat. Ancheta va stabili dacă este responsabil (n.r. directorul). În cazul în care se va dovedi că este responsabil să răspundă fie cu funcția, fie penal”, a precizat Ludovic Orban.

10 oameni au murit în urma incendiului produs sâmbătă la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț.

(sursa: Mediafax)

×