x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MAFIA TAXIURILOR. Cum sunt clonate plăcuţele taxiurilor din Ilfov şi cum scapă şoferii de Poliţie!

MAFIA TAXIURILOR. Cum sunt clonate plăcuţele taxiurilor din Ilfov şi cum scapă şoferii de Poliţie!

27 Mar 2014   •   13:38
MAFIA TAXIURILOR. Cum sunt clonate plăcuţele taxiurilor din Ilfov şi cum scapă şoferii de Poliţie!

Licenţele ilegale sunt falsificate încă o dată! Nu e suficient că primăriile din jurul Bucureştiului au eliberat licenţe de taxi pe şpagă şi fără număr, umplând Capitala cu cel puţin 5.000 de taxiuri în plus faţă de numărul legal. Acum a apărut şi fenomenul falsificării tăbliţei ovale de pe maşini, care autentifică licenţa, scriu jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor.

Cel puţin 15.000 de taxiuri circulă în Bucureşti, în condiţiile în care numărul lor ar trebui să fie maxim 10.000, aici fiind incluse şi cele aproximativ 1.600 de maşini cu licenţe de Ilfov cu drept de funcţionare în Capitală, respectînd algoritmul cu 4 licenţe la o mie de locuitori.

Excedentul de aproximativ 5.000 de taxiuri este cauzat în principal de numărul de licenţe acordate de primăriile din Ilfov peste limita legală.

Plăcuţele ovale de culoare roşie, amplasate pe portierele din spate ale taxiurilor, mai nou se clonează. "Sînt şi 40 de taxiuri care circulă pe o singură licenţă. Este incredibil", a povestit un taximetrist.

Citeşte mai mult pe GSP.ro

×