x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai multe ambasade la București au transmis condoleanțe familiilor persoanelor care au murit în incendiul de la „Matei Balș”

Mai multe ambasade la București au transmis condoleanțe familiilor persoanelor care au murit în incendiul de la „Matei Balș”

29 Ian 2021   •   15:58
Mai multe ambasade la București au transmis condoleanțe familiilor persoanelor care au murit în incendiul de la „Matei Balș”
Sursa foto: Hepta

Mai multe ambasade la București au transmis mesaje de condoleanțe familiilor persoanelor care au murit în incendiul de la Spitalul „Matei Balș” din Capitală, vineri dimineață.

„Suntem profund întristați de tragedia pacienţilor de la Institutul 'Matei Balş' din Bucureşti. Transmitem condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică pacienţilor afectaţi de incendiu", a transmis Ambasada Germaniei pe Facebook.

„Transmitem condoleanţele noastre sincere familiilor îndoliate în urma incendiului de la Institutul 'Matei Balş'. Însănătoşire grabnică pacienţilor care acum se recuperează!", este textul publicat de Ambasa Belgiei pe Facebook.

De asemenea, Ambasada Franței la București a distribuit pe Twitter mesajul secretarului de stat pentru Afaceri Europene, Clement Beaune.

„Gândurile mele se îndreaptă către familiile victimelor şi către poporul român, lovit de o nouă tragedie, la trei luni după incendiul de la Piatra Neamţ", a scris oficialul francez.

Ambasada Poloniei la București a transmis condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața în urma incendiului.

Cinci persoane au murit în urma incendiului care a izbucnit, vineri dimineață, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, într-un pavilion unde erau tratați pacienți cu COVID-19. Peste 100 de pacienți au fost transferați la mai multe spitale.

×
Subiecte în articol: incendiu matei bals