x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mama lui Gigi Becali: "Cred că de la politică i se trage" - video

Mama lui Gigi Becali: "Cred că de la politică i se trage" - video

03 Apr 2009   •   00:00

Alexandra Becali consideră că tot ce i s-a întâmplat fiului ei în ultimele zile e din cauza politicii. "Nu mai intra în partid. Nu-i pentru tine asta, i-am zis. Cred că de la politică i se trage".





"Nu i-am spus nimic înainte să plece la poliţie, i-am zis doar să nu mai fumeze. Parcă a făcut cea mai mare crimă din lume. A fost tragic să-l văd pe băiatul meu încătuşat!"

Femeia a descris desciderea mascaţilor drept "un coşmar". "Eu am deschis uşa. Mă mir cum n-am făcut infarct. Mi-am luat tensiunea după ce au plecat, era 20", a spus femeia.
"Cei ce i-au făcut rău fiului meu vor plăti. Dumnezeu nu lasă nimic nepedepsit!", a concluzionat Alexandra Becali.


Giovani Becali a făcut şi el declaraţii. Întrebat cum merg afacerile cât timp Gigi Becali este în arest, acesta a răspuns: "Staţi liniştiţi. Dacă mătuşa plânge, e pentru că-şi vede copilul la greu, dar afacerea merge bine în continuare, oile au ce să mănânce. Steaua va merge în continuare".

"Problema e cu el. Nu ne aşteptam la această soluţie" a continuat Giovanni Becali. "El a plecat de acasă crezând că se va întoarce seara", a adăugat acesta.

Potrivit lui Giovanni Becali, moralul lui Gigi Becali este în continuare ridicat. "A început să râdă. Când am fost acolo, a început să se pună pe râs cu Victor. Dar era obosit. A avut o zi infernală, nu a dormit", a spus Giovanni Becali.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: observator becali