x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mama - Natura aduce vremea

Mama - Natura aduce vremea

16 Apr 2009   •   00:00

Cine sa stie mai bine cum e vremea daca nu... Mama-Natura? Roxana Ionescu, una dintre cele indragite vedete ale ANTENEI 1, se alatura echipei Observator.



Incepand cu prima zi de Paste, Roxana vine la Observator 19.00, sa comunice telespectatorilor starea vremii. Din 19 aprilie,  de luni pana vineri, la Observatorul de 19.00, si de de luni oana joi la Obsrrvatorul de la 23.00, vedeta ANTENA 1 va prezenta unul dintre cele mai importante segmente din zona Stirilor, Meteo.

"Nu m-as fi gandit niciodata ca as putea sa fac parte din echipa de profesionisti ai stirilor ANTENEI 1, dar am avut
sansa sa fiu chemata la casting si sa castig acest post. N-a fost usor, nici cand am dat proba, dar nici dupa aceea si nu neaparat din cauza lectiilor de dictie, de geografie si meteorologie, ci... a prompterului, de pe care, in
primele zile, nu credeam sa invat sa citesc vreodata. Am biruit pana la urma :-), dar cei care folosesc dispretuitor expresia <>, ar trebui sa vina doar o data intr-un platou de televiziune, sa vada ce inseamna aceasta experienta. In ceea ce ma priveste, sunt cel mai fericit om din lume: in prima zi de Paste prezint rubrica Meteo a Observatorului si, peste trei zile, va fi ziua mea. Nici nu puteam sa primesc cadou mai frumos".

Despre noul sau job, Roxana le va vorbi telespectatorilor Antena 1 vineri, 17 aprilie, in Observator 19.00, unde este invitata Alessandrei Stoicescu si a lui Lucian Mindruta. Telespectatorii care doresc sa-I adreseze Roxenei intrebari o pot face pe adresa de e-mail stiri@antena1.ro

×
Subiecte în articol: mass-media