x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mamaia - Militari americani bătuţi intr-un club

Mamaia - Militari americani bătuţi intr-un club

de Emilia Sava    |    20 Iun 2007   •   00:00

Doi militari americani au fost implicaţi intr-un scandal de proporţii luni noapte intr-un club din staţiunea Mamaia.

Poliţiştii constănţeni spun că au intervenit in urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, care anunţa că cei doi americani se bat cu un grup de romăni. Charles Oliver McKeythen, 44 de ani, şi Farrell Walter, 41 de ani, erau veniţi in inspecţie la baza de la Mihail Kogălniceanu şi au petrecut căteva ore intr-un club de striptease. După ce au consumat whisky, băuturi energizante şi bere, au cerut să li se aducă nota de plată. Cănd au văzut suma cerută pentru consumaţie, de 300 de lei, clienţii au refuzat să plătească. Administratorul localului şi personalul de ordine au incercat să ii reţină pe cei doi americani şi au inchis uşa localului.

"Oaspeţii" au spart insă un geam şi s-au luat la bătaie cu bodyguarzii, dar şi cu administratorul localului, care a necesitat ingrijiri medicale. La faţa locului a fost prezentă aproape toată conducerea Poliţiei Judeţene.
Purtătorul de cuvănt al IJP Constanţa, inspector Crina Chirea, a declarat că americanii au fost predaţi Poliţiei Militare Constanţa, care are competenţa soluţionării cazului, precum şi a eventualelor plăngeri impotriva celor doi.

×
Subiecte în articol: observator