x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MApN prelungește perioada de recrutare pentru posturile de soldați și gradați profesioniști

MApN prelungește perioada de recrutare pentru posturile de soldați și gradați profesioniști

de Redacția Jurnalul    |    27 Feb 2024   •   19:04
MApN prelungește perioada de recrutare pentru posturile de soldați și gradați profesioniști

Ministerul Apărării Naționale prelungește până pe 8 martie perioada de înscriere a candidaților pentru posturile de soldați și gradați profesioniști din cadrul activităților derulate, în această perioadă. Peste 5.000 de locuri sunt introduse în Planul de recrutare.

„Perioada de înscriere a candidaților pentru posturile de soldați și gradați profesioniști din cadrul activităților derulate, în această perioadă, de Ministerul Apărării Naționale, se prelungește până la data de 8 martie 2024. Astfel, procesul de recrutare și selecție pentru posturi de soldați și gradați profesioniști, se desfășoară după următorul calendar - înscrierea candidaților: 12.02 – 08.03.2024, selecția candidaților: 19.02 – 15.03.2024, efectuarea examinării medicale în unitățile sanitare militare: 26.02 – 22.03.2024. iar termen final de întocmire a dosarelor de candidat: 03.04.2024”, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru această serie au fost introduse în Planul de recrutare 5093 de locuri, în 41 de județe din ţară și în Municipiul București.

MApN precizează că informații referitoare la oferta profesională, condiții de recrutare, selecție și repartiție pot fi obținute direct de la unitățile militare pentru care candidații optează sau de la Biroul informare recrutare de pe raza localității de domiciliu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mapn recrutare soldati