x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maria Dragomiroiu la "Din Dragoste"

Maria Dragomiroiu la "Din Dragoste"

27 Mai 2008   •   00:00

Povestea de dragoste a îndrăgitei cîntăreţe de muzică populară Maria Dragomiroiu va fi povestită chiar de aceasta în ediţia din 27 mai a emisiunii "Din Dragoste", difuzată la Antena 1 de la ora 20:30.



Povestea de dragoste a îndrăgitei cîntăreţe de muzică populară Maria Dragomiroiu va fi povestită chiar de aceasta în ediţia din 27 mai a emisiunii "Din Dragoste", difuzată la Antena 1 de la ora 20:30. Solista şi-a deschis sufletul în faţa gazdei showului, Mircea Radu: "Mi-am cunoscut soţul într-un moment delicat al vieţii... În urmă cu 23 de ani, eram o femeie care îşi creştea singură cei doi copii. Locuiam cu toţii într-o garsonieră şi trăiam de azi pe mîine. Tatăl celor doi micuţi a plecat de lîngă noi şi nu a mai dat nici un semn", îşi începe aceasta povestea.

Aflată la început de carieră, Maria Dragomiroiu a fost ajutată, material şi profesional, de doi oameni: naşa sa şi a copiilor, interpreta Ileana Sărăroiu, care a îndemnat-o să cînte într-un restaurant, şi Bebe Mihu, omul care avea să-i devină partener de viaţă şi impresar. După ce l-a întîlnit pe actualul soţ, viaţa artistei s-a schimbat complet. Bebe i-a crescut cei doi copii ca şi cum ar fi fost ai lui, iar ea a început să fie cunoscută şi iubită de marele public. Mulţi dintre colegii de scenă ai Mariei spun că acest cuplu reprezintă un model de rezistenţă la necazuri şi de izbîndă. "Sînt un rac energic, iar, în ciuda faptului că despre cei din zodia Racului se spune că sînt înceţi, eu sînt o fire iute. Un mare defect al meu este sinceritatea iar una dintre calităţi – faptul că îmi place să-mi ajut semenii şi să fac mult bine oamenilor" ­ Maria Dragomiroiu.

×
Subiecte în articol: mass-media