x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maricel Păcuraru, unul dintre acţionarii Realitatea TV, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare

Maricel Păcuraru, unul dintre acţionarii Realitatea TV, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare

03 Noi 2014   •   14:03
Maricel Păcuraru, unul dintre acţionarii Realitatea TV, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare

Maricel Păcuraru, co-asociat la ”Realitatea Media”, firma care deține Realitatea TV, a primit patru ani de închisoare cu executare, pentru spălare de bani.

În mai 2012, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe  Maricel Păcuraru la opt ani de închisoare cu executare, în timp ce fostul director general al Companiei Naționale Poșta Română (CNPR), Toader Mihai, a primit o pedeapsă de șase ani de închisoare cu executare, în dosarul polițelor de asigurare pentru angajați.
 
Aceştia au fost trimişi în judecată în 13 octombrie 2009, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în legătură cu semnarea a şase poliţie de asigurare, prin care CNPR a fost păgubită cu peste patru milioane de euro. În apel, dosarul a rămas pentru rejudecare la Curtea de Apel și pedepsele au fost anulate. În primăvara anului trecut, CAB  a explicat motivele acestei decizii: condamnarea nu a fost motivată.


×
Subiecte în articol: maricel pacurar realitatea tv