x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mărturii TOP SECRET despre experimentele privind călătoria în timp

Mărturii TOP SECRET despre experimentele privind călătoria în timp

10 Ian 2014   •   08:48
Mărturii TOP SECRET despre experimentele privind călătoria în timp

Călătoria în timp sau cea în lumi paralele reprezintă două puncte de atracție majore în viziunea oricărui om de știință. Chiar dacă au fost elaborate diverse presupuneri despre ceea ce ar implica o călătorie în viitor, există numeroși oameni care susțin că prin diferite metode au reușit să părăsească timpul actual și au călătorit în inimaginabilul viitor.

Timpul este o dimensiune a Universului și datorită faptului că nu este statică, putem înainte în ea cu ușurință. Profesorul Brian Cox de la Universitatea din Manchester susţine într-una dintre lucrările sale că putem călători în timp doar într-o singură direcție, adică spre viitor.

Citeşte şi CĂLĂTORIA ÎN TIMP este POSIBILĂ. Vezi argumentele oamenilor de ştiinţă

Odată ajuns în viitor, omul ar avea libertatea totală de mișcare și ar putea să se întâlnească pe sine sau chiar pe urmașii săi, dar singura problemă este că nu ar mai putea să se întoarcă în timpul din care face parte.

Andrew Basiago și călătoria în trecut

Aceasta este o teorie interesantă, dar sunt numeroşi oameni care o contestă prin poveștile lor. Unul dintre ei este procurorul de origine americană Andrew Basiago. El a făcut o declarație șocantă prin care arăta opiniei publice că în timpul copilăriei sale a participat voluntar la programul Pegasus. Serviciile secrete americane antrenau atât copii, cât și adulţi pentru a-i trimite în diverse călătorii în trecut.

Descoperă mai multe mărturii privind experimentele legate de călătoria în trecut pe RomâniaTV.net.

×