x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mașină lăsată cu cheia în torpedou, implicată într-un accident cu patru vehicule parcate, în Capitală

Mașină lăsată cu cheia în torpedou, implicată într-un accident cu patru vehicule parcate, în Capitală

de Redacția Jurnalul    |    16 Mai 2024   •   19:15
Mașină lăsată cu cheia în torpedou, implicată într-un accident cu patru vehicule parcate, în Capitală

Un bucureștean care a lăsat mașina parcată, dar cu cheile în torpedou, a fost chestionat, joi, de polițiști, pentru că mașina lui a fost implicată într-un accident cu alte patru vehicule. Mașina a fost abandonată, iar acum oamenii legii caută șoferul care a condus-o.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 9 Poliție a fost sesizată, joi dimineața, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 2, șoferul unui autoturism ar fi avariat alte patru autoturisme, după care a abandonat mașina și a plecat într-o direcție necunoscută.

Polițiștii care s-au deplasat de urgență la fața locului au luat legătura cu proprietarul mașinii care a provocat accidentul. Acesta a declarat că miercuri seara, în jurul orei 21.00, a parcat mașina în apropiere, apoi s-a îndreptat către domiciliu.

Tootdată, acesta a relatat că în torpedou a lăsat o dublură a cheii, despre care știa că nu este funcțională.

Ulterior, în urma investigațiilor efectuate, a fost identificat șoferul care a dus mașina și se fac demersuri pentru depistarea acestuia.

De asemenea, cazul va fi preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, în vederea continuării cercetărilor și luarea măsurilor legale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: torpedou accident