x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medicul care şi-a înjunghiat fosta soţie pe Aeroportul din Sibiu: "Sunt pe jumătate nebun! Sunt nebun!"

Medicul care şi-a înjunghiat fosta soţie pe Aeroportul din Sibiu: "Sunt pe jumătate nebun! Sunt nebun!"

de Spynews.ro    |    05 Mai 2016   •   18:40
Medicul care şi-a înjunghiat fosta soţie pe Aeroportul din Sibiu: "Sunt pe jumătate nebun! Sunt nebun!"

Medicul, în vârstă de 47 de ani, care şi-a înjunghiat ieri fosta soţie în incinta Aeroportului din Sibiu va fi cercetat pentru tentativă de omor.

Bărbatul şi-a înjunghiat ieri fosta nevastă sub ochii poliţiştilor de frontieră ce asigurau paza Aeroportului Sibiu. De altfel, oamenii legii au şi intervenit pentru a-l opri pe atacator, alături de "ginerele" acestuia, şi l-au reţinut imediat pe medicul cuţitar. Întrebat de ce a vrut să îşi ucidă fosta consoartă, doctorul veterinar a spus: "Sunt pe jumătate nebun! Sunt nebun!", scrie spynews.ro.

Camelia C., în vârstă de 46 de ani, s-a întors, ieri, din Germania. Pe aeroport o aştepta, cu un buchet de flori, fostul soţ, Romeo, de care aceasta divorţase de curând. Cei doi au ieşit împreună, iar în faţa aeroportului s-au întâlnit cu fiica lor şi cu iubitul acesteia.

În acel moment, între cei doi foşti soţi a izbucnit o ceartă, în urma căreia fostul soţ a scos o baionetă lungă de aproape 30 de centimentri şi a început s-o înjunghie.

Atacatorul a fost imobilizat de iubitul fiicei sale înainte să-şi măcelărească victima, iar fiica lor, care este studentă la medicină şi lucrează la SMURD Sibiu, i-a acordat mamei sale primul ajutor.

Spynews.ro

"Având în vedere constatările preliminare referitoare la leziunile traumatice produse persoanei vătămate prin loviri repetate cu un corp tăietor-înţepător, ce necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în pericol viaţa victimei, în cauză s-a dispus schimbarea încadrării juridice din vătămare corporală în tentativă la infracţiunea de omor calificat, dosarul fiind declinat, spre competentă soluţionare, Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu", potrivit unui comunicat al Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

×
Subiecte în articol: sibiu injunghiere aeroportul din sibiu