x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Stoica, CERTAT de Gigi Becali din ÎNCHISOARE. Steaua, anchetată de UEFA

Mihai Stoica, CERTAT de Gigi Becali din ÎNCHISOARE. Steaua, anchetată de UEFA

26 Iul 2013   •   10:37
Mihai Stoica, CERTAT de Gigi Becali din ÎNCHISOARE. Steaua, anchetată de UEFA

Mihai Stoica a acordat un interviu pentru GSP în care a vorbit despre incidentul din Macedonia. Managerul a recunoscut că a greşit şi a dezvăluit că a fost certat de Gigi Becali. Managerul Stelei acceptă că s-a comportat nedemn, dar nu îşi cere cere scuze, "pentru că am fost provocat!".

Cel mai l-au afectat reproşurile pe care Gigi Becali i le-a făcut din închisoare. "Era supărat, mi-a reproşat că nu am ţinut cont de sfaturile lui. Mi-a zis de multe ori să nu mă mai las provocat. Sincer, la el m-am gândit prima oară după ce am realizat că am mai făcut o nefăcută", a declarat Mihai Stoica.

Întrebat dacă i se pare normală reacţia de la Skopje, Mihai Stoica a făcut o paralelă cu lovitura pe care i-a aplicat-o unui fan stelist:  "Sub nici o formă! După mai bine de 8 ani, am comis-o din nou. Nu atât de grav ca atunci, dar impardonabil!".

Steaua, anchetată de UEFA pentru nerespectarea regulamentului la Skopje

Comisia de Control şi Disciplină a UEFA va analiza, în şedinţa din 22 august, cazul echipei Steaua, care a închis şedinţa de pregătire dinaintea returului cu Vardar Skopje, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, şi nu a acordat interviuri la finalul partidei, informează uefa.com, citat de Mediafax.

UEFA a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a deschis proceduri disciplinare legate de două meciuri contând pentru manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor: Celtic Glasgow - Cliftonville şi Vardar - Steaua.
  
În cazul Stelei, forul european va analiza faptul că "s-au aprins petarde şi s-au aruncat proiectile (articolul 16.2 al Regulamentului Disciplinar al UEFA)", precum şi faptul că "şedinţa de pregătire a fost închisă şi nu s-au acordat interviuri după meci (anexa III a articolului 2, punctele 4 şi 7, din regulamentul competiţiei)."

Delegatul UEFA la meciul de la Skopje, Mark Blackborne, a declarat, marţi, pentru ProSport, că va trece în raportul său faptul că Steaua nu a deschis presei antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Vardar.
 
Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de Iulian Ioniţă zis "Buze", un bodyguard care au însoţit lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor. Stoica şi Ioniţă i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor. Alexandra Tănăsescu a primit îngrijiri medicale la spital şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal.
  
Stoica şi Ioniţă şi-au recunoscut faptele în faţa unui tribunal din Skopje, fiind amendaţi cu 25.000 de dinari (400 de euro) fiecare.


×