x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mii de locuri de cazare pe litoralul românesc, prin programul "Litoralul pentru toţi". Vezi ofertele

Mii de locuri de cazare pe litoralul românesc, prin programul "Litoralul pentru toţi". Vezi ofertele

24 Apr 2014   •   18:41
Mii de locuri de cazare pe litoralul românesc, prin programul "Litoralul pentru toţi". Vezi ofertele

Peste 5.000 de locuri de cazare în 38 de hoteluri din staţiunile litoralului românesc sunt puse la dispoziţia turiştilor prin programul "Litoralul pentru toţi" care se va derula în perioada 5 mai - 15 iunie.

Potrivit iniţiatorilor programului, locurile de cazare vor fi vândute în peste 70 de agenţii de turism din toată ţară, fiind preconizat ca, la sfârşitul celei de a XIV-a ediţii din această primăvară, cel puţin 32.000 de turişti să beneficieze de vacanţe pe litoral la tarife reduse.
"Programul 'Litoralul pentru toţi' (...), program tradiţional în care patronatele hoteliere şi cel al agenţiilor de turism şi-au dat mâna în vederea atragerii turiştilor în perioada de extrasezon pe Litoralul Românesc, în condiţiile în care nicio altă destinaţie externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă. Cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, şi la această ediţie voucherul de atracţii permite turiştilor să aleagă dintre mai multe obiective turistice renumite din judeţ - Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Artă Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria", a informat, joi, printr-un comunicat, preşedinta Asociaţiei Litoral - Delta Dunării (ALDD), Corina Martin.

Hotelierii susţin că tarifele practicate au cel mult nivelul celor din ediţia septembrie - octombrie 2013 a programului 'Litoralul pentru toţi'.

În staţiunile Mamaia, Eforie şi municipiul Constanţa, pentru un sejur de şase nopţi un turist trebuie să plătească 205 lei la un hotel de o stea şi 265 lei la un hotel de trei stele, fără mic dejun. Tarifele variază de la 315 la 605 lei, cu mic dejun inclus, pornind de la o unitate de cazare de două stele, până la un hotel de cinci stele.

Turiştii pot opta şi pentru varianta All Inclusive care asigură trei mese pe zi, servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de 5 nopţi/persoană ajung până la 765 lei la un hotel de trei stele şi la 985 lei la o unitate de cinci stele.

În staţiunile din sudul litoralului - Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche tarifele pentru un sejur de şase nopţi, pentru o persoană, sunt de 159 lei la un hotel de o stea şi ajung până la 199 lei la o unitate de trei stele, fără mic dejun. Cu masa de dimineaţă inclusă, preţurile pentru un turist variază între 269 lei la un hotel de două stele, 379 lei la o unitate de patru stele şi 469 lei la un hotel de cinci stele.

Programul 'Litoralul pentru toţi' este lansat de ALDD, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

×
Subiecte în articol: litoralul pentru toti oferte