x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacția lui Mircea Badea la afirmațiile șocante ale lui Volodimir Zelenski: "Este inadmisibil!"

Reacția lui Mircea Badea la afirmațiile șocante ale lui Volodimir Zelenski: "Este inadmisibil!"

de Redacția Jurnalul    |    20 Ian 2023   •   15:10
Reacția lui Mircea Badea la afirmațiile șocante ale lui Volodimir Zelenski: "Este inadmisibil!"

Vedeta de televiziune, Mircea Badea, a comentat afirmațiile șocante ale președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, care a declarat la Forumul Economic de la Davos că nu știe dacă mai trăiește Vladimir Putin.

"Aşa ceva nu pot să tolerez. Este inadmisibil!", a reacționat acesta  după ce liderul de la Kiev a spus că nu știe exact dacă Putin mai este în viață și nu știe exact ci0ne ia acum deciziile la Kremlin. 

Mircea Badea a comentat afirmațiile controversate ale lui Volodimir Zelenski, la forumul economic de la Davos, acolo unde preşedintele ucrainean a declarat că nu ştie sigur dacă Vladimir Putin mai e în viaţă.

"Eu am spus aseară, la mine în emisiune că eu, neîntrebat, despre Zelenski nu mai vorbesc. Este o persoană nefrecventabilă Zelenski pentru mine. De ce? Pentru felul în care se comportă cu minoritățile, pentru felul în care practic interzice limba română, deși minoritatea română de pe teritoriul ăla este minoritatea autohtonă, cum sunt și tătarii. Adică erau români până când s-au schimbat granițele, n-au plecat de acolo. Nu, ei au rămas unde erau. Doar că s-au schimbat granițele, pentru că a venit tătucul Stalin. Şi nu e o gafă ce a făcut Zelenski, e clar că e politică programată. O afirm, fără niciun fel de emoție pentru eventuale etichetări ale mele de către tot felul de CTP-eii, USR-eii și tefeliști. Mă doare în cot de ei. Așa ceva eu nu pot să tolerez. Este inadmisibil. Deci, pentru felul în care Zelenski se comportă cu minoritatea românească, cu limba română și, mai nou, cu preoții din bisericile ortodoxe.", a precizat Mircea Badea.

 

×