x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Minunile făcute de părintele Arsenie Boca VIDEO

Minunile făcute de părintele Arsenie Boca VIDEO

22 Oct 2014   •   09:16
Minunile făcute de părintele Arsenie Boca VIDEO

Nepoata părintelui Arsenie Boca a povestit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru România TV despre legătura specială pe care a avut-o cu unchiul său. Zoe Dăian are 83 de ani şi spune că simte şi acum prezenţa lui Arsenie Boca de la care primeşte îndrumare şi ajutor de fiecare dată când are nevoie.

Cuvinte INTERZISE în viziunea părintelui Arsenie Boca. Ce să NU spui niciodată

La 83 de ani, Zoe Daian, nepoata parintelui Arsenie Boca, sustine ca unchiul sau nu a plecat, de fapt, niciodata de langa ea. A ramas aproape, indrumandu-i pasii, veghindu-i destinul.

Intre parintele Arsenie si nepoata sa, Zoia Daian, a fost o legatura exceptionala. De cand era inca pe bancile facultatii, parintele s-a dedicat cumva cresterii fetitei. Ea, copila fiind, isi aminteste ca, desi nu ii placea laptele, atunci cand parintele ii dadea sa bea lapte din cana lui, laptele era mai dulce.

Citeşte şi MINUNI ÎNFĂPTUITE de ARSENIE BOCA. Cum au scăpat două persoane de boli incurabile după o vizită la PRISLOP

"El m-a invatat sa beau lapte, pentru ca ii spuneam mamei ca nu mai vreau lapte ca e amar si nu imi place. El imi arata cana cu laptele lu si spunea: bea de la mine, al meu e bun. Am gustat laptele din cana lui si am spus, da: e foarte bun. Era mai bun al lui desi era aceeasi provenienta nu era altul", şi-a amintit Zoe Daian.

Plecat pe drumul preotiei, Parintele Arsenie ajunge la manstirea Sambata de Jos, acolo unde, isi aminteste nepoata sa, avea sa il viziteze, cu o mare suparare pe suflet.

Mai multe minuni ale părintelui lui Arsenie Boca pe RomâniaTV.net.

×