x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soluţie de "criză": Mircea Badea îşi vinde copilul! (VIDEO)

Soluţie de "criză": Mircea Badea îşi vinde copilul! (VIDEO)

18 Aug 2014   •   15:29
Soluţie de "criză": Mircea Badea îşi vinde copilul! (VIDEO)

Mircea Badea a ironizat zvonurile privind problemele financiare cărora ar trebui să le facă faţă Antena 3 în urma sentinţei din dosarul "Telepatia", găsind o soluţie inedită.

"Dom'ne, ăştia acum, propaganda băsistă, zic gata, i-a terminat Băsescu prin justiţia «independentă», au pus-o de mămăligă, se vor zvârcoli în chinuri groaznice, desigur... Şi io am găsit soluţia! Ne ajută Burci! Ţi se pare o «copilărie»? Nu! Ne ajută Burci, şi-l vinde pe fi-miu! Domnu' Burci, avem un copil de vânzare, cum ar fi al meu. Ştii, e un copil full-option. Are trei luni, înoată, e mega-puternic, îşi ţine capul de la două luni şi gângureşte ca un lup.  (...)
Deci, copil full-option, ziceţi domnu' Burci, cum facem? Făceţi-ne un preţ bun. Cât să fie copilul? Am înţeles că în '90 un copil era între 3500 şi 7000 de dolari. Dar ăsta... E full-option. E precoce, tare de tot! Ziceţi domnu' Burci, ca să scăpăm trustul de probleme...", a spus Mircea Badea în schimbul de replici pe care îl are cu Mihai Gâdea, în momentul în care primeşte legătura de la emisiunea "Sinteza zilei".


×