x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: "NU am gripă porcină!"

Mircea Badea: "NU am gripă porcină!"

03 Noi 2009   •   00:00
Mircea Badea: "NU am gripă porcină!"
Sursa foto: Karina Knapek/Jurnalul Naţional

Comentând acid isteria declanşată de posibilitatea acestei infecţii, Mircea a declarat , pe blogul său: " Sper că se termină isteria în rândul cetăţenilor de la Antena3 şi Realitatea TV. Ne putem îmbolnăvi împreună începând de acum. Mă duc la radio. După care o sa mănânc într-un loc public pentru a bagă în panică cetăţenii. Pe urmă am o emisiune de făcut la Antena3."

În aşteptarea rezultatelor analizelor la care a fost supus, Mircea Badea declara, pe blogul său,.că isteria declanşată de media în jurul potenţialei sale infectări cu gripă porcină este enervantă.


În aşteptarea rezultatelor analizelor la care a fost supus, Mircea Badea declara, pe blogul său,.că isteria declanşată de media în jurul potenţialei sale infectări cu gripă porcină este enervantă.

Inca nu am primit rezultatul. Poate pentru ca toate analizele sunt facute la Cantacuzino si e mare aglomeratie. Ma enerveaza asteptarea, dar nu pentru ca as avea vreo emotie despre diagnostic, ci pentru ca am semnat ca stau izolat iar eu am foarte multa treaba.

Cel mai mult ma enerveaza insa isteria asta. Atat cea generalizata, cat si cea din Antena ba chiar si la Realitatea:"Vai, daca are Badea gripa porcina ?!?!?!" La dracu. Mie nu mi-e frica absolut deloc. E o gripa, nu e ciuma, nu e holera, nu e lepra. De ce atata tanguiala? Una e sa fii atent, alert, responsabil, alta e sa fii isteric, panicat si dement.



Mircea a făcut anunţul privind posibila sa infectare, ieri, tot pe blogul său:
"Am fost la spital , mi-au luat probe din nas si din gat, am urmat procedurile de rigoare, proceduri care presupun si izolarea mea pana la aflarea rezultatelor. Nu stau in spital, ci in casa unui cetatean, singur cuc. Eu sunt aproape convins ca nu am gripa porcina pentru ca multe dintre simptomele acestei boli lipsesc: tuse, dureri musculare...etc. Nu imi este frica deloc de diagnostic, oricare ar fi el. M-am dus sa ma testez ca sa fiu impacat cu mine insumi ca nu infectez pe nimeni. Simplu.

Sunt perfect calm, relaxat, am dormit, astept sa fac emisiunea de la radio prin telefon si sa particip, in aceeasi maniera, la Sinteza zilei care azi se va prelungi si pe spatiul In gura presei."

×
Subiecte în articol: mass-media gripa porcina mircea badea