x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Căpăţână recunoaşte că a primit 600,000 de euro de la familia lui Bercea Mondial

Mircea Căpăţână recunoaşte că a primit 600,000 de euro de la familia lui Bercea Mondial

01 Iun 2014   •   23:09

Marian Căpăţână, fost lider PDL Drăgăşani, chiar şi candidat pentru Parlamentul României,  a revenit în atenţia opiniei publice după ce a fost numit de către Izaura Anghel ca fiind persoana care a intermediat transferul a 600,000 de euro de la familia Anghel către Mircea Băsescu, bani pe care acesta i-ar fi solicitat pentru în vederea obţinerii unei soluţii favorabilă în justiţie pentru tatăl Izaurei, Bercea Mondial.

Marian Căpăţână recunoaşte într-un interviu telefonic, difuzat în cadrul emisiunii Sinteza zilei, la Antena 3, că a primit 600,000 de euro de la familia Anghel. El spune că banii i-a primit cu titlu de împrumut, cum se mai întâmplase şi în alte ocazii.
Căpăţână afirmă că avea nevoie de bani pentru a demara o afacere în parteneriat cu Mircea Băsescu, care nu s-a mai materializat, returnând o parte din ei familiei Anghel - 320,000 de euro.

Marian Căpăţână a povestit că l-a cunoscut pe Mircea Băsescu printr-o cunoştinţă comună, care era director tehnic la societatea lui Băsescu. El mai spune că este persoana care, la solicitarea lui Bercea Mondial, i l-a prezentat acestuia pe Mircea Băsescu, care, spre surprinderea sa, a acceptat să-i năşească copilul fiicei sale.

Marian Căpăţână a mai rememorat un eveniment în care a mers cu fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, la un avocat la recomandarea lui Mircea Băsescu, care urma să îl apere pe Bercea în cauza în care era inculpat.

×