x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Duşa: "Sigur, sunt răni mai uşoare"

Mircea Duşa: "Sigur, sunt răni mai uşoare"

30 Apr 2015   •   12:52
Mircea Duşa: "Sigur, sunt răni mai uşoare"
Sursa foto: Lucian Alecu/INTACT IMAGES

 Cei patru militari surprinşi de un atac cu o maşină capcană joi, în Afganistan, au suferit răni uşoare, a declarat joi, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, aflat la Zalău la o ceremonie aniversară a două batalioane militare. 

"Patru militari români care se aflau într-o misiune în zona aeroportului Kandahar au fost surprinşi de un atac cu o maşină capcană. În urma acestui atac cei patru militari au fost răniţi. Sigur, sunt răni mai uşoare. Sunt deja într-un spital militar şi situaţia lor este stabilă. În funcţie de evaluarea lor medicală care se face în momentul de faţă, vom hotărî dacă îi vom repatria sau îşi vor continua misiunea", a declarat Mircea Duşa, la Zalău la o ceremonia aniversară a două batalioane militare. 

Patru militari români care acţionează în cadrul misiunii 'Resolute Support' din Afganistan au fost răniţi joi, în jurul orei 9,00, în explozia unei maşini-capcană, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale. 

'Militarii executau o misiune de patrulare terestră, la aproximativ opt kilometri sud-est de Baza militară de la Kandahar. În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi la spitalul din Kandahar, unde se află internaţi în stare stabilă", a precizat MApN. 

×