x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Radu prădat în Spania

Mircea Radu prădat în Spania

27 Mai 2008   •   00:00

Vedeta Antenei 1, Mircea Radu, a trăit un episod mai puţin plăcut, în timp ce se afla în Spania. Primit cu braţele deschise şi cu mult entuziasm de românii de acolo, prezentatorul emisiunii "Din Dragoste" recunoaşte că, din păcate, a avut parte şi de întîmplări la care nu s-ar fi aşteptat:



Vedeta Antenei 1, Mircea Radu, a trăit un episod mai puţin plăcut, în timp ce se afla în Spania. Primit cu braţele deschise şi cu mult entuziasm de românii de acolo, prezentatorul emisiunii "Din Dragoste" recunoaşte că, din păcate, a avut parte şi de întîmplări la care nu s-ar fi aşteptat: "În Spania, însemnînd Zaragoza, Madrid şi Castellon unde am avut filmări, am fost bine primiţi de români ­ m-au oprit pe stradă şi am schimbat cîteva vorbe, am făcut fotografii împreună. Ne-au spus că se uită la emisiunea «Din Dragoste» şi chiar mi-au dat cîteva exemple de cazuri difuzate recent, semn că nu exagerau cu nimic. Am trăit în Madrid o întîmplare oarecum comică... Rămăsesem singur, colegii plecaseră care-ncotro, şi am coborît să iau metroul. La gît aveam atîrnate aparatul foto şi un toc de piele în care era un obiectiv pe care tocmai mi-l cumpărasem... La un moment dat, din spatele meu, un tip în jeansi mă îmbrînceşte uşor ca să lovesc un al doilea care mă flancase din stînga. Parcă de nicăieri apar în faţa mea alţii doi, mari, masivi şi o femeie. Scena asta a ţinut o fracţiune de secundă... Brusc, femeia ţipă uşor, a mirare «Aaaa! Domnu’ Mircea Radu!... Lăsaţi-l!»... Ne dezmeticim toţi şi ei încep a-şi face pe rînd poze cu mine ­ femeia îmi spune că o să îi trimită poza via e-mail fetiţei pe care o avea în România... Totul fain, frumos şi, la final, îmi zice... «Ce bine că v-am recunoscut! Că altfel, vă faceam la portofel şi la aparat... Şi acum, le zice celorlalţi, hai să plecăm să nu-l ia volanta şi pe el!...»".

Norocul nu s-a repetat a doua zi: strînşi, cu "arme şi bagaje", în faţa hotelului, pregătiţi să se întoarcă în România, echipa "Din Dragoste" a intrat în vizorul unei bande de şuţi care fie nu erau români, fie nu aveau televizor şi nu ştiau de cea mai longevivă emisiune a Antenei 1. Pierderile au fost însemnate, mai ales că a fost furat bagajul în care erau casetele cu materialele filmate chiar atunci, în Spania: "A doua zi după incidentul de care v-am povestit, chiar în faţa hotelului şi chiar de sub ochii noştri, o bandă de hoţi ne-au lăsat fără geanta în care erau un laptop şi, mult mai grav, casetele cu o parte din filmările pe care le făcusem în Spania... E greu de spus sau de imaginat cum au acţionat... Cert e că am fost la poliţie şi am depus o plîngere şi să vedem ce s-o rezolva. Dacă laptopul sigur e deja vîndut cu un preţ de nimic, măcar casetele să ni le recuperăm...", continuă vedeta Antenei 1, Mircea Radu. Unul dintre cazurile filmate în Spania şi salvate, din fericire, pe alt laptop se va difuza la "Din Dragoste", ediţia din 27 mai, ora 20:30, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Spania mass-media