x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mititelu şi-a luat licenţa în educaţie fizică şi sport la 43 de ani. Profesorul său spune că a fost un student mediocru

Mititelu şi-a luat licenţa în educaţie fizică şi sport la 43 de ani. Profesorul său spune că a fost un student mediocru

de Mediafax    |    02 Feb 2012   •   13:44
Mititelu şi-a luat licenţa în educaţie fizică şi sport la 43 de ani. Profesorul său spune că a fost un student mediocru

Finantatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a promovat examenul de licenta la 43 de ani, el sustinand, azi, lucrarea cu tema "Studiul privind instrumentele de marketing utilizate in activitatile sportive" la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

Coleg de an cu fostii sai jucatori Silviu Lung Junior, Florin Costea si Cosmin Gangioveanu, Mititelu nu a reusit sa sustina examenul de licenta in sesiunea din vara din cauza a doua restante. De altfel, coordonatorul lucrarii de licenta, profesorul Andrei Stroe il caracterizeaza pe Adrian Mititelu drept un "student mediocru".

"Mititelu a fost un student mediocru. El nu si-a putut sustine licenta in sesiunea din vara deoarece a avut doua restante pe care le-a sustinut abia in toamna si le-a luat", a declarat Andrei Stroe.

El a adaugat ca nu il vede antrenand o echipa de fotbal din primele doua esaloane pe Adrian Mititelu.

"Practic el poate fi profesor de sport, dar nu il vad antrenand o echipa din Liga I sau a II-a", a mentionat profesorul Andrei Stroe.

Fosti jucatori ai echipei Universitatea Craiova precum Gheorghe Popescu, Ionut Lutu, Mihaita Plesan, Ovidiu Stanga, Ionut Rada sau Adrian Pigulea au absolvit in trecut Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

×