x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răsturnare de situație în cazul morții Cameliei Tișe! Fosta soție a președintelui CJ Cluj era infectată cu malarie, după o vacanță în Zanzibar

Răsturnare de situație în cazul morții Cameliei Tișe! Fosta soție a președintelui CJ Cluj era infectată cu malarie, după o vacanță în Zanzibar

de Redacția Jurnalul    |    06 Feb 2024   •   12:54
Răsturnare de situație în cazul morții Cameliei Tișe! Fosta soție a președintelui CJ Cluj era infectată cu malarie, după o vacanță în Zanzibar

Misterul în jurul morții subite a Cameliei Tișe, fostă soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, la vârsta de doar 47 de ani, stârnește noi controverse. Camelia Tișe a murit din cauza malarie, potrivit rezultatelor de la INML, citate de Antena 3 CNN. Femeia tocmai se întorsese cu câteva zile în urmă dintr-o vacanță exotică în Tanzania și Zanzibar.

„După ce s-au făcut mai multe speculații cu privire la cauza decesului fostei soții a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, este oficial, potrivit certificatului medico-legal emis de cei de la INML, cauza decesului este malaria într-o formă severă. 

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj s-a întors dintr-o vacanță în Zanzibar în urmă cu trei săptămâni.

Există informații potrivit cărora femeia nu a dorit să se vaccineze înainte să plece în vacanță”, a explicat Andreea Dumitrache, jurnalist, în exclusivitate la Antena 3 CNN

Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate certificatul de deces al Cameliei Tișe.

„Când s-a întors a început să se simtă rău treptat, dar a crezut că este o simplă răceală. A dus-o pe picioare până joi, săptămâna trecută, când au spus că se simte rău, că nu mai poate respira, că nu se mai poate ține pe picioare, și a mers să se odihnească. 

Din informațiile noastre a decedat sâmbătă, în casă, dar a fost găsită de o angajată a sa abia luni dimineață”, a mai adăugat jurnalistul.

Malaria este o boală infecțioasă transmisă de țânțarul Anopheles, care se manifestă prin friguri puternice și intermitente.

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj Alin Tișe a fost găsită moartă în dimineața zilei de 5 februarie, în apartamentul ei din Cluj-Napoca. Echipajul de ambulanță a confirmat decesul la fața locului.

„La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani.

Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul”, a transmis IPJ Cluj.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz. Cauza morții va fi stabilită după efectuarea autopsiei și a analizelor de laborator. Specialiștii în medicină legală ne-au transmis că abia după ce vor fi analizate probele prelevate la autopsie, din stomac și ficat, se va putea stabili cu exactitate, dacă este vorba despre o infecție cu virusul malariei sau o altă cauză, mai arată sursa citată.

În paralel Poliția Cluj a deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

11 cazuri de malarie în România

În ultimele trei luni, în România au fost diagnosticate 11 cazuri de malarie, potrivit Ministerului Sănătății.

„Este vorba despre persoane care au călătorit în zone endemice din Africa (câte 4 cazuri în lunile noiembrie și decembrie și 3 cazuri în ianuarie). Până în acest moment, nu s-au înregistrat decese”, este anunțul MS.

Camelia și Alin Tișe au divorțat în urmă cu șase ani

Camelia Tişe şi Alin Tişe au divorţat în 2018 şi au împreună un băiat de 13 ani. Femeia era notar public.

Divorțul Cameliei și al lui Alin Tișe, al căror naș a fost primarul Emil Boc, a fost extrem de mediatizat, având în vedere averea pe care au împărțit-o.

Nunta lor a avut loc în 2010, naș fiindu-le primarul Emil Boc. Când au divorțat, Camelia Tișe și președintele CJ s-ar fi luptat pentru împărțirea averii lor, estimată la 15 milioane de euro la acea vreme.

Camelia Tișe locuia în blocul turn din Piața Mihai Viteazu construit de familia Tișe. Ea avea biroul notarial tot acolo.

×