x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MP3 Experiment şi stand-up comedy cu Carlos Mencia în săptămâna comediei

MP3 Experiment şi stand-up comedy cu Carlos Mencia în săptămâna comediei

de Mihaela Stănescu    |    25 Sep 2014   •   11:25
MP3 Experiment şi stand-up comedy cu Carlos Mencia în săptămâna comediei
Festivalul Internaţional de Comedie Bucharest Comedy Week, le pregăteşte bucureştenilor nu doar o săptămână plină de spectacole speciale, de la muzică, la dans, teatru şi stand-up, ci şi nenumărate momente de improvizaţie stradală şi multe farse care se pot întâmpla oricând, oricui, în orice loc din Bucureşti.

Pentru că organizatorii nu vor să păstreze totul secret şi doresc ca acest festival să fie unul special, au ales să dezvăluie una dintre cele mai speciale „misiuni” din cadrul primei ediţii a festivalului: MP3 Experiment! Pus la cale de către specialiştii de la Improv Everywhere, acest manifest aduce în stradă zeci, chiar sute de oameni cu umor care, împreună, reuşesc să îi amuze chiar şi pe cei mai serioşi dintre trecători.

Improv Everywhere este una dintre cele mai cunoscute trupe de misiuni, improvizaţii şi farse în spaţii publice din lume! Formată în august 2001, în New York (Statele Unite ale Americii) la iniţiativa lui Charlie Todd, Improv Everywhere a realizat până în prezent peste 100 de proiecte în care a implicat zeci de mii de „agenţi sub acoperire”. MP3 Experiment este una dintre cele mai populare născociri ale trupei, un proiect ingenios şi extrem de distractiv în care se poate implica absolut oricine are chef de pozne.

Mecanismul este simplu şi toţi cei care vor să participe au de urmat doar trei paşi simpli: să îşi descarce direct de pe site-ul evenimentului un fişier audio special înregistrat pentru acest moment şi să-l salveze într-un player portabil, să îşi potrivească ceasul cu cel de pe site-ul oficial şi să vină în ziua, locul şi la ora stabilită pentru experimentul propriu-zis, unde va apăsa play şi va asculta instrucţiunile din fişierul audio. Mai departe va fi o distracţie continuă: o gaşcă mare de oameni care vor face, în sincron, o mulţime de năzdrăvănii care îi vor amuza atât pe ei, cât şi pe spectatorii care cu greu vor înţelege ce se va întâmpla.

Organizat pentru prima dată în România, experimentul va avea loc sâmbătă, 27 septembrie, la ora 17:00, în Parcul Herastrau, intrarea dinspre Piaţa Charles de Gaulle. Informaţii detaliate despre procedura de înscriere sunt disponibile atât pe site-ul www.bucharestcomedyweek.ro, cât şi pe pagina de facebook a evenimentului.

Stand-up comedy cu Carlos Mencia

Bucharest Comedy Week îl va aduce în săptămâna veselă pe unul dintre cei mai cunoscuţi performeri de stand-up comedy din lume: Carlos Mencia! Celebrul Carlos Mencia este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciaţi actori de stand-up, fiind considerat un entertainer absolut, indiferent de locul în care se manifestă: pe scenă, într-un film, într-un interviu sau într-o reclamă.

Publicul roman îl va putea urmări pe actor pentru prima dată live în România, pe 27 septembrie, la Sala Palatului. Show-ul este programat pentru ora 19:00 iar accesul la spectacol se face la ora 18:00. Detaliile despre actiziţionarea biletelor sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului.

×
Subiecte în articol: bucharest comedy week