x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nati Meir, la a doua tentativă de sinucidere

Nati Meir, la a doua tentativă de sinucidere

de Violeta Fotache    |    01 Feb 2011   •   17:03
Nati Meir, la a doua tentativă de sinucidere

149381-nati.jpgProtagonist al mai multor dosare penale, fostul deputat PRM Nati Meir a încercat din nou să se sinucidă în închisoare. Cel puţin aşa reiese din spusele lui. Nati Meir nu a fost găsit în timpul încercării de sinucidere. Gardianul care-şi efectua rondul în Penitenciarul Rahova l-a găsit în celula lui. Deţinutul şedea pe pat şi i-a spus gardianului că s-a spânzurat şi că îi e rău, că o să afle presa de el. “Meir a fost transportat la Spitalul Penitenciar Jilava cu diagnosticul tentativă suicidală prin spânzurare ca urmare a declaraţiei lui, nu a fost prins asupra faptului”, ne-au declarat surse din interiorul sistemului. “I s-a făcut un control de specialitate, nu au fost constatate urme de violenţă, era echilibrat hemodinamic. Prezenta refleze osteotendinoase bilaterale, răspundea la stimuli şi nu prezenta semne de deficienţă neurologică. De asemenea, deţinutul nu prezintă <>. Marţi el ar fi trebuit să fie prezent la Curtea de Apel Bucureşti unde avea termen de judecată într-unul din multele dosare pe care le are.

Reamintim că Meir a avut o tentativă de spânzurare şi în octombrie anul trecut, cu câteva zile înainte de şedinţa de judecată la care a fost condamnat într-unul din dosare, pe când se afla în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi. Atunci a încercat în baia celulei să se spânzure cu baretele de la o sacoşă. Acestea însă s-au rupt, el a căzut pe podea, iar zgomotul i-a alertat pe colegii de celulă, care au chemat imediat supraveghetorii. Nati Meir a fost transportat imediat la infirmeria penitenciarului. El a primit apoi consiliere psihologică.

Repetatele istorii de dinaintea termenelor de judecată au determinat instanţa să ceară prin adresă oficială o situaţie detaliată a stării de sănătate a lui Nati Meir, ne-au precizat surse judiciare.

×