x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator NEBUNII campaniilor electorale. Un român cere reconstituirea Regatului daco-getic-trac-barbar român, pe care îl va conduce dintr-un Ocol Silvic

NEBUNII campaniilor electorale. Un român cere reconstituirea Regatului daco-getic-trac-barbar român, pe care îl va conduce dintr-un Ocol Silvic

26 Oct 2014   •   14:24
NEBUNII campaniilor electorale. Un român cere reconstituirea Regatului daco-getic-trac-barbar român, pe care îl va conduce dintr-un Ocol Silvic

Efervescența campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale se manifestă nu numai în rândul candidaților, ea s-a propagat chiar și printre alegători, cei mai curajoși dintre aceștia trimițând Biroului Electoral Central tot soiul de reclamații și contestări, printre ele, unele cu absolut nicio legătură cu realitatea.

Ce contestă cetățeanul român la Biroul Electoral Central? Iată câteva mostre...

După ce a luat la cunoștință că are dreptul constituțional de a alege și de a fi ales, un român cere anularea alegerilor pentru că legea permite numai celor cu resurse financiare să candideze, nu și celor precum el, care măsoară bogăția în inteligență deosebită.

Un alt alegător reclamă folosirea abuzivă a conturilor de Facebook, după ce a remarcat faptul că unul dintre prietenii săi apărea ca susținător al unui candidat pe care îl displăcea. El cere judecătorilor BEC fie vigilenți și să monitorizeze media socială, pentru ca nu cumva, în mod abuziv, unul din prietenii săi să descopere că susține, fără voia sa, un anume candidat.

Reprezentantul unui ONG solicită de asemenea anularea alegerilor, pentru că are impresia, nu total greșită, că prezidențiabilii consumă inutil timpul și energia, făcând promisiuni ale unor lucruri pe care nu le stăpânesc și colindă nonșalant țara.

Pe arătură rău este poziționată cererea venită din partea unui cetățean care profită de ocazie și solicită judecătorilor BEC ajutor în reconstrucția Regatului daco-getic-trac-barbar român și care ar dori să conducă țara de la Ocolul Silvic Reșița.

×