x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nelu Tătaru: „Valul 4 ne-a determinat să ne trezim”

Nelu Tătaru: „Valul 4 ne-a determinat să ne trezim”

27 Oct 2021   •   11:44
Nelu Tătaru: „Valul 4 ne-a determinat să ne trezim”
Sursa foto: Hepta

Fostul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru susține pe pagina sa de socializare că „acest val 4 ne-a determinat să ne trezim, să arătăm şi să privim realitatea aşa cum este ea: dură, nedistorsionată şi necontaminată de persoane cu păreri neavizate”.

 

 

”Joaca de-a populismul nu îşi are locul, mai ales atunci când este vorba despre viaţă şi moarte. Din păcate, în ultimul timp, tot mai des, a devenit ”o joacă" ce implică prea mulţi oameni nevinovaţi şi creduli. Cei care acum câteva săptămâni apostrofau că vrem să luăm măsuri să evităm atâta suferinţă şi pierderi de vieţi omeneşti…vor fi tot cei care vor apostrofa că nu am făcut ce trebuia făcut”, a mai scris Tătaru.  

  

În plus, Nelu Tătaru face apel la toţi cei care nu se simt bine să contacteze medicul de familie şi să ia împreună cu acesta decizia corectă.  

”Sănătatea are nevoie de un profesionist, nu doar de un politician, mai ales acum, când suntem în plină criză sanitară, când numărăm morţii, când privim neputincioşi imaginile tragice cu întreg corpul medical epuizat, cu familii care-şi pierd părinţii şi copii care rămân orfani…”, a mai explicat Tătaru.  

 

×
Subiecte în articol: nelu tataru