x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciucă: Merită să facem un salt de mentalitate, în care să vedem femile la adevărata lor valoare

Ciucă: Merită să facem un salt de mentalitate, în care să vedem femile la adevărata lor valoare

de Redacția Jurnalul    |    31 Mar 2023   •   19:15
Ciucă: Merită să facem un salt de mentalitate, în care să vedem femile la adevărata lor valoare

„Merită să facem acel salt de mentalitate, schimbarea în care să vedem femile la adevărata lor valoare, la adevăratul lor potențial în oricare dintre sectoarele de activitate”, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă, într-un mesaj transmis la Congresul Femeilor Liberale.

„De fiecare dată am susținut și o să susțin că este momentul ca România să facă o schimbare de mentalitate, aș putea spune un salt, în privința implicării femeilor în dezvoltarea țării și a comunităților. Este absolut normal să continuăm să susținem acest lucru, după ce, la nivelul PNL, am asumat decizia de a susține ca femile să fie cât mai prezente și cât mai numeroase, astfel încât să asigurăm egalitatea de gen în rândul conducerii organizațiilor și în rândul numărului parlamentarilor pe care PNL și-l asumă pentru alegerile viitoare”, afirmă Nicolae Ciucă.

„Eu cred că este momentul să facem. Este important ca atunci când venim în fața dumneavoastră și ne uităm în ochii dumneavoastră să ne aplaudați pentru ceea ce am făcut, nu pentru ceea ce spunem”, adaugă liderul PNL.

El amintește că în PNRR sunt prevăzute programe și proiecte în valoare de 100 de milioane de euro alocate susținerii femeilor în sfera antreprenoriatului.

„Merită să facem acel salt de mentalitate, schimbarea în care să vedem femeile la adevărata lor valoare, la adevăratul lor potențial în oricare dintre sectoarele de activitate. Nu vreau să fac referire la toate programele și proiectele care sunt prevăzute în PNRR. Sunt 100 de milioane de euro alocate susținerii femeilor în sfera antreprenoriatului. (...) Eu cred că nu cifrele sunt cele care ne dau entuziasm și ne mobilizează, ci noi între noi și acel mediu propice pe care PNL este obligat să-l facă, astfel încât să pună în valoare potențialul femeilor din România”, încheie Nicolae Ciucă.

 

×