x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicolae Robu, chemat la Poliție! Primarul Timișoarei a fost audiat într-un dosar de ABUZ în serviciu

Nicolae Robu, chemat la Poliție! Primarul Timișoarei a fost audiat într-un dosar de ABUZ în serviciu

08 Sep 2015   •   11:30
Nicolae Robu, chemat la Poliție! Primarul Timișoarei a fost audiat într-un dosar de ABUZ în serviciu
Sursa foto: Nicolae Robu / FOTO: pressalert.ro

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost audiat, în această dimineață, la sediul Poliției Timiș. Acesta a fost chemat de cei de la Serviciul de Investigare a Fraudelor într-un dosar în care se anchetează modul în care s-a realizat recepționarea proiectului Incuboxx realizat din fonduri europene.

Din primele informații, investigația este legată de recepția lucrării, iar edilul a fost audiat în calitate de președinte al comisiei de recepție. Mai precis, anchetatorii vor să stabilească de ce a fost semnat procesul de recepție a lucrărilor în condițiile în care instalația de răcire a clădirii de sticlă nu funcționează, scrie pressalert.ro.

De asemenea, la sediul Poliției Timiș au ajuns și alți membri ai comisiei de recepție: Culiță Chiș șeful Direcției Tehnice din PMT, Ciprian Cădariu arhitect-șef al PMT, Martin Staia fost șef al Direcției de Patrimoniu și Ciurariu Sorin, șeful Direcției de Urbanism.

Robu a ieșit în viteză de la audierii și a spus că nu face nicio declarație, până ce nu va ajunge la primărie. Edilul a mai comentat că nu este cercetat penal și că va susține o conferință de presă pe această temă.

Mai multe detalii, pe pressalert.ro

×